Domeniul Alimentar
Alimentele contaminate cu bacterii sau reziduuri de detergenti dauneaza sanatatii consumatorilor

In prezent, majoritatea spatiilor care deservesc alimentatia publica din Romania se confrunta cu probleme grave de igiena, fiind un pericol la adresa sanatatii publice. Solutionarea acestei probleme implica eforturi financiare si logistice foarte mari. Presiunea exercitata de clienti si autoritatile publice, impun ameliorarea rapida a problemelor de sanitatie. Echipamentele Tehnovap sunt utilizate cu succes pentru activitatile de curatenie si dezinfectie in restaurante, cafenele, raioane pentru distributia carnii si a lactatelor, firme de catering si fast-food.

Utilizarea echipamentelor de curatenie cu vapori saturati Tehnovap garanteaza indeplinirea celor mai ridicate standarde de igiena, inclusiv standardele HACCP, elimina necesitatea de a contamina cu detergenti suprafetele care intra in contact direct cu alimentele precum si riscurile de contaminare indirecta intre diverse suprafete.

Suprafete care se preteaza pentru curatarea cu echipamente Tehnovap: 

  • Plite de inox;
  • Echipamente frigorifice, masini frigorifice;
  • Echipamente de procesare & ambalare, panouri de comanda;
  • Hote, filtre de hote;
  • Gresie, rosturi;
  • Faianta, rosturi;
  • Marmura, granit; 
  • Mochete,tapiterii;
  • Mobilier;
  • Ferestre, PVC,lemn;
  • Tubulatura de ventilare, grile de aerisire;
  • Praguri de inox;